Clicky

Vi söker bilmekaniker till Mekonomen, vår anläggning på Norrköpingsvägen i Nyköping

​​Vi på Svensk Autoteknik AB (Mekonomen bilverkstad) söker en duktig bilmekaniker med några års erfarenhet. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar och transportbilar av alla bilmärken. Vi förväntar oss att du är noggrann och vill uppnå ett gott resultat åt din kund.
Du kommer att ha kundkontakt och förväntas att själv på ett professionellt sätt kommunicera med kunden om det som rör kundens bil. Det innebär att kunna ta fram pris på tillkommande arbeten och att boka in bilar via vårt affärssystem.

Förutom en bra lön erbjuder vi dig samarbete med duktiga kollegor, god stämning, vidareutbildningar och varierade arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen

Hos oss är kundens behov en självklar utgångspunkt i vårt arbete. Det kräver att du är en god kommunikatör som har förmåga att lyssna och att prata med människor. Är noggrann, har hög arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete. Vi tror att du är en person som uppskattar utmaningen av att arbeta med olika bilmärken dagligen, hos oss hanterar vi allt mellan prestandabilar och ”jänkare” till släpvagnar.

Kvalifikationer

Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Du bör ha några års erfarenhet från arbete med bilreparationer. Har du erfarenhet från avancerad felsökning så är det meriterande. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD Jonny Fredriksson på tel. 070-328 55 50. Rekryteringsprocessen sker löpande.

Välkommen med din ansökan per mejl till jonny@ingers-dack.se eller per brev till Ingers Däck ATT: Jonny, Åkerbärsvägen 2, 611 38 Nyköping.