skip to Main Content

Ska du köpa nya entreprenaddäck?

Vi har ett stort däcklager och kan hjälpa dig med nya däck till ditt entreprenadfordon. Kontakta oss och boka in vårt mobilt serviceteam så kommer vi ut och byter däcken där du befinner dig.

Ingers däck finns i Nyköping och det är också möjligt att hämta upp däcken själv direkt från vårt lager.

Mobilt däckservice team för entreprenadmaskiner och fordon

Entreprenaddäck service

Vi har lång erfarenhet och utrustning som klarar alla typer av däckjobb mobilt. Det innebär att du bara behöver ringa till oss och berätta vad du behöver hjälp med så bokar vi in vårt mobila däckteam för att laga eller byta dina däck på plats.

Behöver du laga ett entreprenaddäck?

Om du har ett entreprenaddäck som behöver lagas kan vi ta in däcket till vår verkstad och laga det vår vulkbåge i en process som brukar kallas för att man ”vulkar” däcket.

Det innebär att vi slipar ner kanterna kring hålet i t ex ett traktordäck och lagar med många rader av vulgariserande gummi i ett mönster som gör däcket mycket slitstarkt.

Större hål går också i de flesta fall att laga och resultatet blir en hållfast lagning som kommer ge däcket en längre livslängd.

Regummerade Entreprenadsdäck

Ett alternativ till helt nya däck som ändå levererar en bra prestanda till ett konkurrenskraftigt pris.

Vinterdäck för entreprenadfordon

Säker körning vintertid kräver riktigt bra däck. Vi har vinterdäck för entreprenadfordon från Hilo, Goodyear och Mitas.
Hilo är ett däck som utvecklats speciellt för att klara nordens stränga vinterklimat. Däcket är bra val för snöröjningsfordon och liknande verksamhet under vinterförhållanden.