skip to Main Content

Vår verksamhet startade 1983 och har utvecklats till att bli ett komplett serviceföretag för både person- och yrkesfordon. Vi är en välut­bildad och flexibel organisation med ca tjugo anställda som gör vårt yttersta för att på bästa sätt bemöta våra kunders olika behov.

Våra tjänster och produkter ska representera hög kvalitet samt tillgodose våra kunders krav på ett komplett sortiment och bra teknisk service. Vi är ett kvalitetsmedvetet företag med stora resurser och special­kompetens inom våra produkt- och serviceområden. Vi arbetar bara med kända varumärken av hög kvalitet.

En av våra viktigaste resurser är vår personal. Målsättningen är att de ständigt ska utvecklas inom sina områden, trivas med sitt arbete och därmed göra sitt yttersta för dig som kund.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra arbetsmiljön enligt ett framtaget miljöledningssystem, som bygger på utvalda delar av ISO 14001. Som ett led i vår strävan att motsvara våra kunders krav och behov, arbetar vid ett kvalitetssystem baserat på kravstandarden SS-EN ISO 9002. Detta säkerställs via en årlig kvalitetsrevision av Swedac.

Rena och fräscha lokaler är för oss en självklarhet och alla ska känna sig välkomna hos oss. Sätt dig gärna ned och ta en kopp kaffe och låt barnen leka i lekhörnan medan du väntar på att din bil ska bli färdig för avhämtning.

Välkommen till oss önskar Jonny, Johan och Viktoria med personal!

Jonny Fredriksson

Johan Lindén

Viktoria Fredriksson